dilluns, 30 de gener del 2017

MERLÍ

Merlí es una sèrie de televisió de molt èxit ara pels adolescents. És una sèrie que tracta sobre un professor d’institut, al qual li agrada fer les classes diferents.
És professor de FILOSOFIA i ell explica sense seguir un ordre i sense seguir el llibre.
Fa les classes d'una forma una mica peculiar, s’hi nega a fer-les com tothom, fa excursions a llocs on cap professor no havia pensat anar-hi.  

Els personatges són:

ALUMNES i MERLI:

Francesc Orella - Merlí Bergeron Calduch
David Solans - Bruno Bergeron
Candela Antón - Berta Prats Garcia
Albert Baró - Joan Capdevila Bonet
Elisabet Casanovas - Tània Illa
Júlia Creus - Mònica de Villamore 
Carlos Cuevas - Pol Rubio
Adrian Grösser - Marc Vilaseca
Marcos Franz - Gerard Piguillem Castells
Adrian Grösser - Marc Vilaseca
Laia Manzanares - Oksana


MERLI:

Té uns 55 anys. Professor de filosofia, culte, de moral pròpia, un home que va a la seva, seductor i amb una vida sexual intensa. Entra a l'Institut després de ser desnonat i en substitució de l'antic professor de filosofia, el David. D'afilat humor negre, resulta irritant, mordaç i irònic per a la resta de professors, però no per als seus alumnes, que el troben original, divertit i estimulant. Té un fill, el Bruno, de 16 anys, amb qui vol recuperar la relació aprofitant que la mare del noi es trasllada a treballar a l'estranger. El Merlí no vol problemes, vol solucions; és un home que tira pel dret i diu sempre el que pensa. Això provoca incomoditat en els altres, especialment els companys del claustre de professors de l'Institut Àngel Guimerà. A la segona temporada, al Merlí se li complica força la vida en tots els àmbits: a casa, amb la parella i a la feina. Però l'os més dur de rosegar per a ell és la Coralina, la nova cap d'estudis i directora de l'Institut.


Mar Pavia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada