dilluns, 30 de gener del 2017

MALUMA

Juan Luis Londoño Arias va néixer a Medellín el  28 gener de 1994, més conegut pel seu nom artístic Maluma, és un cantant i compositor colombià, el primer que va saltar a la fama al seu país natal en 2011, amb «farandulera», i gràcies a «Obsessión» i «La temperatura» (2013), va començar a ser àmpliament reconegut en Amèrica. El seu àlbum debut, Màgia, de 2012, va tenir èxit comercial a Colòmbia. Un any després, Maluma va ser nominat al Grammy Llatí com a millor nou artista.

El 2015, va llançar el seu segon treball, Pretty Boy, Dirty Boy, que va entrar en el número u de la llista principal d'àlbums llatins de Billboard, i consta de les cançons «El tiki», «Borró casset» i «El perdedor». Maluma és considerat pels crítics especialitzats com un dels artistes de «música urbana de major impacte» en Llatinoamérica. En 2014 i 2015 Maluma va servir com a jutge i entrenador a La Voz Kids. 

Maluma és un artista que, en les seves obres musicals, generalment barreja el reggaeton amb altres gèneres urbans. El seu estil musical ha estat influenciat pel cantant Justin Timberlake, a qui considera una de les seves inspiracions des de molt jove.

Lubna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada