dimecres, 9 de novembre del 2016

DEURES INNECESSARIS

Mai t’has preguntat quan et col·loquen deures si serveixen per a alguna cosa, o si són un cosa positiva per a assolir els coneixements bàsics? Mai t’has sentit pressionat o superat pels deures, els quals generen malestars i angoixa? Si es així, no ets l’únic  ja que a la edat dels 11 anys ja hi ha un 34% dels nois que se senten agobiats pels deures, la qual cosa incrementa els riscos de salut freqüents i psicològics. A partir d’aquí les xifres no paren de créixer fins a arribar a que un 60% dels nois acabin angoixats, xifra que fa que Espanya sigui un dels països que posa més deures de tot el món.

Per això, nosaltres ens hem proposat que el nostre institut no formi part d’aquestes xifres, i per tant volem rebaixar el nombre de deures. Per això necessitem la vostra ajuda i col·laboració, ja que si arribem a un nombre “X” de firmes, parlarem amb la directora per fer el possible per poder treure els deures innecessaris i que els departaments és coordinin per no posar els deures a la vegada. Per assolir aquest repte necessitem la vostra ajuda. Entreu en l'enllaç que hi ha a continuació i veieu el vídeo. També comenteu què us sembla el fet de reduir els deures, i no us oblideu de firmar en els papers que vam penjar a cada classe. Ja portem 65 firmes. Ànims!, a veure si arribem a les 100.

http://widget.smartycenter.com/video/el-experimento-sobre-los-deberes/1684182/9355/1&source=gmail&ust=1478780082757000&amp


Pol Hernández i Lluna Marquès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada