dimecres, 30 de novembre del 2016

EL RECICLATGE

Per què és important reciclar? 

reciclar és important perquè ajuda al medi ambient del nostre planeta, ja que en els últims anys el nostre planeta s'ha estat contaminant per culpa nostra, que no som conscients del dany que estem causant-li al nostre planeta en no reciclar i embrutar. Aquest dany no només té conseqüències per al nostre planeta, sinó també per a nosaltres, ja que a llarg termini aquesta contaminació va a acabar amb la nostra capa d'ozó i quedarem sense protecció en contra dels RAIGS UV o RAIGS SOLARS.

Què és el reciclatge? 

El reciclatge és un procés amb l'objectiu de convertir deixalles en nous productes o en matèria per a la seva posterior utilització.

Què és un punt verd?

Els punts verds serveixen per desfer-nos dels residus que no podem llençar als contenidors que trobem al carrer. Utilitzant els punts verds contribuïm a millorar el procés de reciclatge i ajudem a preservar el medi ambient.

Què es llença al contenidor groc?

plàstics (ampolles, terrines, bosses, safates, etc.), de llaunes (begudes, conserves, etc.)
Què es llença al contenidor blau?
els envasos de cartró (caixes, safates, etc.), així com els diaris, revistes, papers d'embolicar, propaganda, etc.

Què es llença al contenidor verd?

flascons de medicaments, ulleres, gerros i tasses, pisa, llunes d'automòbils, porcellana o ceràmica, taps, xapes o tapes dels propis pots o ampolles de vidre, tubs i fluorescents.





Què es llença al contenidor gris?

S'hi dipositen la resta de residus que no tenen cabuda en els grups anteriors.
És orgànic.

Què es llença al  contenidor marró?

Restes de carn, peix, pa, fruita, verdura, marisc i fruita seca, closques d'ou, taps de suro, bosses d'infusió, marro del cafè, paper de cuina i tovallons tacats d'oli, restes de jardineria, etc.

Paula i Natalia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada