dimecres, 1 de febrer del 2017

TAYLOR SWIFT

Taylor Alison Swift coneguda com Taylor Swift, és 1 compositora i cantant nord-americà. Criada en Wyomissing, Swift es va mudar a Nashville a la edat de 14 anys per seguir 1 carrera de música country. Swift va signar amb la companyia discogràfica independent Big Machine Records i es va convertir en la compositora més jove contractada per Sony / ATV Music Publishing House. En 2006, va llançar el seu àlbum debut homònim Taylor
Swift, el qual la va establir com 1 estrella a la música country. «Our Song», el seu tercer senzill, lava convertir en la persona més jove en escriure temes sense ajuda de ningú i interpretar 01:00 cançó número 1 en la llista de Hot Country Songs. Swift va rebre 1 nominació a «millor artista nou» en els Premis Grammy de 2008.
Swift va llançar el seu segon àlbum, Fearless, en 2008. El àlbum es va fer reeixit per als senzills «Love Story» i «You Belong with Em". Fearless va ser el àlbum més venut de l' any 2009 a Estats Units. L' àlbum va guanyar 4 premis Grammy. Swift es va convertir a més en la cantant més jove a ser del Grammy al «àlbum de l' any».

Kristina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada