dimecres, 1 de febrer del 2017

AEROBOX


L'aerobox és una activitat energètica que permet endurir els músculs, evitar malalties cardiovasculars i modelar el cos mitjançant la realització d'exercicis relacionats amb el kickboxing (punys i puntades de peu) acompanyats també amb música. Aquest esport serveix per guanyar coordinació corporal i és un bàlsam per eliminar les tensions de la vida diària.

Al aerobox l'adversari és imaginari, no es busca el desenvolupament de les capacitats lluitadores, sinó que utilitza moviments d'esports de lluita per reinterpretar-los en una sèrie de moviments propers a una dansa peculiarment violenta. La pràctica d'aquest esport durant una hora assegura cremar entre 700 a 1.000 calories.

Va ser creat a Estats Units el 1999, es tracta d'una opció diferent i molt efectiva que porta al límit de rendiment i permet treure el millor a les persones i ajuda a produir dos tipus de millores per al benefici del cos.El aerobox és una barreja del kickboxing i l'aeròbic, aconseguint un resultat entretingut per al que realitza la classe i alhora produeix una gran millora en la resistència física i en tonificació muscular. Adela Diaz Carrasco; dóna el nom i el seu germà Boris Diaz Carrasco lliurament la tècnica de les primeres classes realitzades, masificándose fins i tot més que el programa de TAE - BO.


Els beneficis del aerobox son que que en participar regularment en una classe de aerobox produeix increïbles millores en l'eficiència i funcionament dels pulmons i al cor. D'aquesta manera ajuda a reduir el risc de malalties cardiovasculars. El aerobox pretén millorar el transport d'oxigen a la sang, enfortir el múscul més important del cor, ja que la seva teoria de res serveix tenir cames dures si el múscul més important no funciona en la forma correcta. Per veure els resultats d'aquesta activitat només cal observar el cos d'un boxejador, com tenir molta fibra muscular i res de greix.  Tambe millores en l'eficiència i funcionament dels pulmons i al cor. I ajuda a reduir el risc de malalties cardiovasculars i millora el transport d'oxigen a la sang, enfortir el múscul més important del cor.

Lubna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada