dimecres, 1 de febrer del 2017

ACCIDENT EQUIP BRASILENY

El passat dilluns 28  de Novembre va passar un fet molt tràgic per a l’equip brasiler Chapecoense. Va haver-hi un accident d’avió aprop de l’aeroport José María Córdoba de Medellin (Colombia). Aquest equip es treslladava per a jugar l’ultim partit de la final de la Copa Sudamericana, jugaven contra l’equip local Atletico Nacional.
Han hagut 71 morts dels 81 passatgers hi que viatjaven en aquest vol. Mitjans de comunicació locals van informar que Ruschel va arribar commocionat en una ambulància a la clínica, malgrat la qual cosa preguntava insistentment per la seva família i demanava que li guardessin el seu anell de matrimoni.
Altres jugador de club, Jackson Follmann, de 24 anys, va ser ingressat a un altre hospital local. I es coneix que també va ser rescatat el jugador Heli Hermito Zampier.
L’equip es va veure obligat a  canviar d’avió ide ruta perque l’angencia d’avions civil Brasilera va denegar el premís operatiu al vol xàrter que l’havia de portar a Medellin.
En total set ferits van ser traslladats a clíniques i hospitals locals, segons informes. Un d'ells, Danilo Padilha, va morir quan era portat a l'hospital.
L'avió es va reportar com desaparegut a prop de les 21:30 hora local, 02:30 GMT, i s'hauria precipitat a terra prop de les 22:34
Una de les hipòtesis que s'estudia és que l'avió es va quedar sense combustible i per aquesta raó va caure.


Mar i Gemma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada