dilluns, 6 de febrer del 2017

IMMIGRACIÓ

Immigració és l'acció i efecte d'immigrar. Aquest terme fa referència a la persona que arriba a un altre país per residir-hi, generalment per motius econòmics, polítics o acadèmics. En altres paraules, entre els objectius que més comunament persiguien qui se'n van del seu país per radicar-se en un estranger es troben la intenció d'aconseguir un millor treball, d'escapar de la persecució a la seva terra natal o d'estudiar en una escola o universitat de prestagi.
Les dues opcions dels moviments migratoris són: emigració, que és la Sortida de persones d'un país, va regir els o lloc determinats per dirigir-se a Altres Diferents i immigració, que és l'entrada a un país, va regir els o lloc determinats procedents d 'Altres parts, de manera que una emigració comporta una posterior immigració al país o lloc d'arribada.
El país amb més immigrants és els Estats Units, que concentra un 20% dels residents estrangers del món, atrets per les oportunitats de treball i pel prestigi de la universitat i empreses d'alta qualificació. Segueixen Rússia i Alemanya, amb més de 10 milions d'immigrants al seu territor Espanya ocupa el desè lloc de la classificació, amb arribades creixents per la seva situació geogràfica a prop d'Àfrica i la proximitat cultural amb Amèrica Llatina. Els països amb més percentatge de població estrangera són el Vaticà i Andora.Els punts del planeta amb més pressió de la immigració il·legal són: la frontera entre Mèxic i els Estats Units, Espanya i el nord d'Àfrica; els Balcans i Malàsia.

Lubna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada