dimecres, 3 de maig del 2017

UNA ALTRA DONA MORTA PER VIOLÈNCIA MASCLISTA


Una dona ha perdut el seu fill a l'hospital després d'haver estat colpejada amb una arma pel seu xicot, que ha estat detingut, en un pis del districte de Nou Barris. Segons han dit els Mossos d'Esquadra, la víctima és una dona de 31 anys i de nacionalitat polonesa, mentre que el seu xicot, acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, és un home de 33 anys i també de nacionalitat polonesa.
Els Mossos van rebre al voltant de les 13:00 un avís que alertava que s'estava produint una baralla a l'interior d'un edifici de Nou Barris. En el portal va ser trobada la dona embarassada ferida, que intentava fugir. Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques han atès la dona, l'han estabilitzat i l'han traslladat a un centre hospitalari en estat crític.
A l'interior del domicili els Mossos han trobat el presumpte agressor, atrinxerat en una habitació, el qual s'havia autolesionat, i ha estat detingut i traslladat a un altre centre hospitalari.
Hores després de l'atac, el bebè que esperava la mare, va morir com a conseqüència de les ferides. Va morir a l'Hospital Sant Pau de Barcelona.
De moment, ja porten 16 morts aquest any per violència de gènere.
Això no pot seguir així, ja que tothom hauria de tenir respecte envers les dones. No per ser dona has de ser inferior, tots som iguals, tots ens mereixen el mateix tracte, tots som humans.

Gemma, Mar i Lluna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada