dimecres, 17 de maig del 2017

EL JOC DE LA BALENA BLAVA ARRIBA A CATALUNYA

Durant aquest abril algú va contactar amb ella a través de les xarxes socials i aquí va començar tot. Li va preguntar si estava segura que es volia suïcidar i li va dir que havia de fer tot el que li ordenés i, com a prova, li havia d'enviar fotografies. A més, després de cada conversa, havia d'esborrar-la, perquè no hi haguessin proves.
La primera de les 50 proves la va fer a principis d'abril. Havia de fer una prova cada dia i abans de l'estiu el repte acabava llançant-se a les vies del tren. Així va ser com la persona que hi havia a l'altra banda de la pantalla li va dir que s'acabaria suïcidant.
Les proves anaven des de fer-se talls al braç fins a anar a l'estació durant una estona a mirar com passaven els trens. Li va dir amb amenaces que no podia deixar-ho perquè un cop començat el joc no hi podia parar de jugar. Ella va començar a fer algunes proves i estava satisfeta, perquè el seu objectiu era suïcidar-se i estava perdent la por de fer-ho. Estava tan contenta que ho va explicar als seus amics que en saber-ho es van preocupar i van contactar amb psicòlegs i els seus pares.
Després de fer-li proves, els metges van decidir ingressar-la a la unitat de psiquiatria infantil d'un hospital de Barcelona, on ara mateix està seguint unes proves per recuperar-se i abandonar aquestes idees.

Gemma i Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada