dilluns, 30 de gener del 2017

ELS SIMPSON

La família Simpson va aparèixer per primera vegada en els curts de The Tracey Ullman Show el 19 d'abril de 1974. Groening només va presentar uns esbossos bàsics als animadors i va assumir que els corregirien en producció. El 1989 un equip de productors va adaptar Els Simpson al format de sèrie de mitja hora per a Fox Broadcasting Company. L'èxit va fer que Fox programés Els Simpson en el mateix horari que L'hora de Bill Cosby per fer-li competència, un canvi que va danyar les dades d'audiència de Els Simpson.

Els Simpson són una família típica estadounidense que viu a Springfield, una ciudad fictícia de l'«Amèrica mitjana». Homer, el pare, treballa como inspector de seguridad en la planta d'energía nuclear de Springfield en el sector 7G, posició que contrasta amb la personalidad descuidada i bufonesca. Està casat camb Marge, una estereotípica mestressa de casa i mare amb la qual té tres fills: Bart, un problemàtic noi de 10 anys, Lisa, una precoç activista de 8 anys, i Maggie, un bebè que no parla però es comunica succionant un xumet. La família poseeix un gos, Santa's Little Helper, i un gat, Snowball II. Totes dues mascotes han protagonitzat algun episodi. A pesar del pas del pas dels anys, Els Simp-
son no envelleixen i segueixen mantenint el mateix aspecte i edad que tenien als finals dels 80.     

20th Century Fox, Gracie Films i Film Roman van produir un llargmetratge d'animació sobre Els Simpson que es va estrenar el 27 de juliol de 2007. La pel · lícula va ser dirigida per David Silverman i escrita per un equip de guionistes dels Simpson, compost per Matt Groening, James L. Els Simpson: la pel · lícula va arribar al més alt de la taquilla als Estats Units amb un total de 74 milions de dòlars en la seva primera setmana, aconseguint a més la major recaptació en l'estrena d'una pel · lícula basada en una sèrie de televisió, per davant de Missió: Impossible II.

El 24 d'abril de 2007, es va anunciar oficialment la instal · lació d'una atracció de simulació anomenada The Simpsons Ride a Universal Studios Orlando i Universal Studios Hollywood. En l'atracció, els usuaris visiten un parc temàtic de dibuixos animats anomenat Krustyland i ambientat en el personatge de la sèrie Krusty el pallasso.



Kleidy

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada