dijous, 6 de març del 2014

MUSEU DE LA TÈCNICA I DE LA CIENCIA DE TERRASSA

Els alumnes de 2n d'ESO han visitat el Museu de la Tècnica i de la Ciència de Terrassa dins l'assignatura de Tecnologia en una excurssiò que va durar tot el matí. Això són unes fotos de les activitats que van fer els de segon d'eso:








museu de la ciencia i de la tecnica de terrassa:



Amb l'ajuda del nostre monitor vam recoorrer una part del museu amb vreus explicacions de l'energia del món. Vam comensar veient el comportament de l'electricitat en una gavia ven protegida. Seguidament el monitor ens va portar a veure l'energia més vella l'energia de la força amb maquines de les més simples com per exemple: la politja, la politja composta, la rampa i la foça bruta. Despres vam veure l'energia hidraulica i seguidament la energia eolica. Finalment ens van ensenyar la maquina de vapor i els seus components.
al acabar els nostres professors de tecnologia Josep Gonzalez i Joan Sanfeliu ens van deixar uns 40 minuts lliures per veure tot el museu que encara no habiam vist. Molts de nosaltres ens vam anar corrents a les expocicions dels ordinadors on hi havien maquines velles on es podia jugar  al Pacaman i  al galaxian, etc...
Finalment vam jugar amb el Josep amb unes tablets Ipads  a les dames.Al acabar vam tornar amb l'autocar a l'Institut Dr Puig vert.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada