dimecres, 14 de gener de 2015

RECOLLIDA D'ALIMENTS

Com cada any i amb la coordinació del professor Pere Carulla, s'ha realitzat la tradicional campanya de recollida d'aliments. 

-Com funcionava la recollida d'aliments?

La setmana del 16 al 22 de desembre hi havia al vestíbul de l'Institut Doctor Puigvert uns alumnes recullen aliments que no caduquen a llarg termini.

-Quins alumnes hi participen?

Són els que pertanyen a l'associació d'alumnes o tots els que es presentin.

-T'entrevistaran un altre cop, Pere?

Tornaré a sortir entrevistat a la cadena Imageneo, i el títol del reportatge és  "La tierra de los sin nadie"

-Quins aliments es poden recaptar?
Arròs,pasta,llegums,cigrons,mongetes,llenties...
També oli de (oliva o gira-sol), sucre, farina, cereals, galetes etc...

-A qui es lliuren els aliments?
Els aliments es lliuren a una entitat que ens diu quina és la funció del Banc d'aliments.

-Quina és la Fundació de l'aliment?
És un conjunt de persones que es van constituir amb finalitat de recollir aliments de fàbriques o empreses, aliments que estan a punt de caducar i no es poden vendre i que són donats a persones sense recursos econòmics.

- El nom de la fundació?
Fundació Banc d'aliments.

-T'agrada contribuir a la ONG? Per què?
Perquè és una resposta a moltes situacions de crisi i porten de justícia social





Alumnes del centre preparant les capses de la recollida d'aliments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada