dimecres, 30 d’abril del 2014

CONTES DEL MÓN

                                                  
El nostre institut Dr. Puigvert ha participat en un concurs anomenat ''CONTES DEL MÓN''


COMSOC – Comunicació Social és una associació sense ànim de lucre que promou una comunicació transformadora i que té la seva seu a Barcelona. Des de l'any 2006 impulsa iniciatives multiplataformes (programes de ràdio, documentals, portals a Internet, concursos, llibres i discs, espectacles, i tallers) que contribueixen a potenciar moviments socials, com el de la sobirania alimentària i el turisme responsable, i cultures populars de tradició oral.

Està formada per un equip de periodistes, educadors socials, fotògrafs, professionals de l'educació al desenvolupament i de l'economia social i solidària, que fem nostres els valors cooperatius d'ajuda mútua, responsabilitat, democràcia, igualtat, equitat i solidaritat. Creiem, així mateix, en els valors ètics de l'honestedat, la transparència, la responsabilitat social i la preocupació pels altres i l'entorn. 


Des del nostre inici treballem amb emissores de ràdio de Catalunya (Ràdio L'Hospitalet i Ràdio 4) per difondre formes de viatjar més humanes i sostenibles.

Aqui trobareu els contes dels tots els participants d'aquest concurs:

Des de l'any 2008 impulsem el “Concurs de podcast – Contes del Món” amb webwww.contesdelmon.org, un concurs d'audiocontes en el què joves del planeta Terra conten històries, gràcies a combinar la cultura popular de tradició oral amb les noves tecnologies de la comunicació, i la llengua catalana amb cultures nouvingudes. Amb aquest material anualment publiquem un llibre i disc, dinamitzem espectacles d'animació i realitzem tallers radiofònics per alimentar la tradició oral.   


Hi ha hagut dos guanyadors del nostre institut:
-EL VIATGE DEL BESAVI (Classe de 1r d'ESO)
-LA NOSTRA HISTÒRIA (2on d'ESO): Laia Gilabert i Andrea Pérez


EL VIATGE DEL BESAVI:

Els efectes especials:



Amb l'ajuda de el artista Jaume Ferrete han aconseguit tindre uns molt bons efectes especials dedicat als sons del conte "El viatge del besavi" de primer d'ESO.




LA NOSTRA HISTÒRIA:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada