dilluns, 6 de febrer del 2017

NICKY JAM

Nick Rivera Caminero, Nicky Jam, un dels pioners del Reggaeton al món. Va néixer a Boston Estats Units, el 1981. Des de nen es va mudar a Puerto Rico amb la seva família, on es va interessar per la música. Als 11 anys d'edat va gravar el seu primer àlbum anomenat "Diferent als Altres" el qual li va donar reconeixement entre els djs i artistes als carrers del seu país.
Nicky Jam va arribar a la més alt de la seva carrera a l' aconseguir diversos hit's radials com: jo no sóc el teu marit, em vaig pal party, fidel a la teva pell, la combi completa, entrealtres ... que el van portar a viatjar per l' món sencer i a convertir-se en 1 de les exponents internacionals més grans del gènere.
Després d' aquest ascens, la seva vida va donar un gir total, l' ésser enviat a presó, el que ho allunyo de les escenaris i ho va portar a una absoluta depressió. Després de 3 anys, Nicky Jam va viatjar a realitzar 1 presentació a Colòmbia, on va trobar en el afecte del públic, 1 segona oportunitat per demostrar que allunyat de les drogues i el alcohol, amb disciplina i treball dur, podria renéixer i recuperar el terreny perdut.
És així com l'artista decideix radicar-se a Colòmbia i en l'any 2012 amb una improvisació i un vídeo musical de baix pressupost, aconsegueix més de 15 milions de visites a Youtube, començant d'aquesta manera un nou assentiment.
En el 2013 presenta la seva nova imatge i torna més fort que mai aconseguint de nou més de 5 Hit's radials consecutius amb cançons com: Pensesa mi, Curiositat, Jocs Prohibits, Vaig a Beure i Entremaliadures. Tenint 01:00 increment en les seves xarxes socials de més de 3.000%. El que ho posiciona a finals de 2014 com 1 de les artistes més grans i estimats per l' públic en el gènere urbà.
En l' any 2015 el artista llança el seu senzill més aclamat "El Perdó" amb el que aconsegueix 1 xifra rècord de 1.000.000 de visites en el dia de llançament per la seva canal de Youtube, perfilant aquesta cançó com 1 himne mundial de la música.
Nicky Jam ha aprofitat el gran moment pel qual està passant, per compartir amb els seus fans, estar a prop al públic, i així agrair a cada país que visita, per la seva nova oportunitat.



Kristina Benkovskaya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada