dilluns, 21 de gener del 2013

Entrevista a la Montse Ciuró

Farem una entrevista a la Montse Ciuró.
Ella és la nostre directora del centre( I.E.S. Dr. Puigvert ).
La Montse porta dos anys seguits fent de directora, però  també és professora de català i d'educació física.
La Montse ha posat normes noves i n'ha canviat d'algunes.


1. Què vas estudiar per ser directora?

Qualsevol professor definitiu pot optar per ser director.
Només ha de fer un curs i presentar-se en un concurs de mèrits i un projecte de direcció.

2. Per què et vas presentar per ser directora?


Perquè em semblava que el centre podia millorar respecte al que era, gràcies a l'esforç de tots els professors i el personal que treballa a l'institut.

3. Per què no t'agrada que la gent del centre porti els mòbils?

No es que no m'ha agradi sinó que el Consell Escolar del centre va decidir que no es podia portar mòbils perquè els alumnes en feien un mal ús.

4. Per què t'afecten les retallades?


Com a qualsevol altre professor a nivell personal cobrant menys i treballant més hores. A nivell de centre tenir menys diners i menys recursos per poder fer funcionar l'institut.

5. Com veus el futur de l'institut?


Fantàstic.  
És l'únic institut del barri de Sant Andreu que vol acollir a tot l'alumnat que vulgui venir a treballar amb nosaltres amb un equip de professor molt competent, uns alumnes molt participatius i unes famílies amb moltes ganes de col.laborar.

6. Sempre has treballat en aquest centre?


No, abans havia treballat a Barcelona i més abans a un altre centre de Mataró. En aquest centre porto des de l' any 1997. 

7. Quants anys més  t' agradaria ser directora?


M' agradaria ser quatre anys més directora.

8. Com veus la nova llei
de Wert, la LOMCE?

Fatal, perquè encara no havien acabat de desenvolupar la LOE i les lleis han de seguir els seu curs. No es pot canviar constantment de Llei d'educació.

9. És difícil organitzar tot el centre, o tens ajuda?

El centre és pot organitzar gràcies al treball en equip de totes les persones que hi convivim. El suport més gran és el del meu equip directiu, que són molt treballadors i amb molta iniciativa, les persones que formen el consell directiu, on hi ha: la cap d'estudis, el secretari, la coordinadora pedagògica, el coordinador d' E S O, la coordinadora de batxillerat, el suport de la cap d'estudis, i el suport de secretaria.
També rebo suport de tots els coordinadors, els caps de departament i dels tutors. També ajuden a tirar endavant l'institut algunes famílies que formen part de l' AMPA i/o del Consell Escolar i d'aquells alumnes que fan coses perquè l'institut millori cada dia. 
Són fantàstics!

10. Fas reunions personals amb els alumnes? I amb els pares?

Sí, quan cal. Faig reunions personals amb alumnes, amb famílies i amb professorat. De vegades per iniciativa seva o perquè jo els hi demano.





Esperem que continuïs sent la directora l`any que be!!! Mireia Ginés i Brian Carrasco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada